31 martie 2014

luni, martie 31, 2014
Samsung Galaxy S5 este supus testelor privind durata de viață a bateriei
Chiar dacă noul smartphone Samsung Galaxy S5 nu a intrat oficial în vânzare, el a fost deja inclus în testele privind durata de viață a bateriei. Mai mult decât atât, terminalul arată o autonomie destul de solidă.

Precum știți, vârful de gamă Samsung Galaxy S5 este echipat cu o baterie detașabilă cu capacitatea de 2800 mAh. O singură încărcare, potrivit celor susținute de producătorul sud-coreean, este suficientă pentru 10 ore de navigare pe internet și 12 ore de playback video. În plus, după activarea modului Ultra Power Saving, aparatul poate funcționa câteva zile, chiar și atunci când nivelul bateriei este de 10%. Întreaga interfață de operare va fi trecută automat într-un mod alb-negru, iar utilizatorii vor putea doar să efectueze apeluri și să trimită mesaje text.

Între timp, utilizatorii site-ului Playwares au decis să supună terminalul despre care vorbim unor serii teste. Și, într-adevăr, cu luminozitatea setată la 235 cd/m² și conexiunea Wi-Fi activată, Samsung Galaxy S5 a putut fi utilizat în web browsing timp de 7 ore și 43 de minute. În privința duratei de viață a bateriei după o singură încărcare, smartphone-ul a depășit alte terminale populare, cum ar fi LG G2, Nexus 5, iPhone 5s sau iPhone 5. Galaxy S5 și-a surclasat lejer și predecesorii (Galaxy S3 și Galaxy S4). De asemenea, Samsung Galaxy S5 a obținut rezultate excelente în jocurile 3D și în timpul de convorbire.

Vă reamintesc faptul că Samsung Galaxy S5 va fi disponibil în România din 11 aprilie 2014, la un preț începând de la de 699 de euro (aproximativ 3150 lei).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu