4 octombrie 2013

vineri, octombrie 04, 2013
Google i-a surprins pe deținătorii noilor tablete Nexus 7 4G/LTE cu o îndrăzneață actualizare de sistem: Android 4.3.1 Jelly Bean (build JLS36I). Cu rezervele de rigoare, această versiune de sistem pare a fi destinată să ruleze la nivel global, începând de astăzi, pe dispozitivele Nexus 7 2013.
Google nu a detaliat actualizarea pe niciun canal oficial, însă update-ul se referă la ameliorarea performanței și stabilității sistemului de operare Android, precum și la adăugarea de setări suplimentare pentru sistemul care permite introducerea de restricții pentru diferiții utilizatori ai tabletei.

În momentul de față, actualizarea a fost recepționată Over The Air numai de către posesorii noului Nexus 7, versiunile dotate cu conexiuni de date celulare, fără a se cunoaște dacă aceasta va ajunge și la deținătorii noilor Nexus 7 WiFi only. Există însă speranța ca actualizarea să fie lansată și pentru celelalte tipuri de tablete. 

Android 4.3.1 este una dintre ultimile actualizări incrementale care va fi primită de versiunea Jelly Bean a sistemului de operare, înainte de sosirea lui Android 4.4 KitKat (fost Key Lime Pie), așteptat la sfârșitul acestei luni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu