27 ianuarie 2014

luni, ianuarie 27, 2014
smartphone Android, LG G Pro 2

LG pare hotărâtă să acționeze cu multă energie în problema vânzărilor de telefoane inteligente. Compania, care și-a publicat rezultatele financiare, ne demonstrează că a vândut nu mai puțin de 13,2 milioane de smartphone-uri pe parcursul ultimului trimestru, cu 54% mai mult față de perioada similară din 2012. Mai mult, LG ne anunță că luna viitoare va prezenta noul G Pro 2.

Iar dacă Samsung este în prezent lider de necontestat în privința volumului de smartphone-uri livrate, concurenta sa dintotdeauna, compania LG, începe să-și revină după câțiva ani de declin. Într-adevăr, producătorul sud-coreean a dat publicității raportul său trimestrial în care indică o creștere semnificativă a vânzărilor de telefoane mobile, de la un an la altul.

Concret, LG a câștigat 11,85 miliarde de dolari de pe urma diviziei de comunicații mobile, cifra de afaceri înregistrând o creștere de 29% față de anul 2012. Producătorul coreean spune că această mărire a cifrei de afaceri se datorează cererii puternice de dispozitive 4G/LTE, cum ar fi G2 și Nexus 5. Cu toate acestea, comparativ cu veșnicul concurent, LG este încă departe. În timp ce divizia de dispozitive mobile de la LG a acumulat 11,85 miliarde de dolari, divizia corespunzătoare de la Samsung a colectat mult mai viguroasa sumă de 29,6 miliarde de dolari. Cu alte cuvinte, LG mai are de făcut multe îmbunătățiri.

În fine, pe lângă rezultatele financiare, LG a anunțat că urmașul modelului Optimus G Pro va fi lansat luna viitoare. Cu siguranță compania va profita de Mobile World Congress, eveniment care va avea loc în Barcelona în perioada 24 - 27 februarie 2014, pentru a ne prezenta noutățile sale, printre care se va număra și G Pro 2. Ultimile zvonuri în legătură cu această versiune extra large a oricum gigantului G Pro susțin că ar putea afișa un ecran IPS de 5,9 inch cu rezoluție Full HD (rezoluția Quad HD fiind, probabil, rezervată pentru G3), un SoC Qualcomm Snapdragon 800/805, suficientă memorie RAM (3 GB) și cea mai recentă aromă a platformei mobile Google - Android 4.4 KitKat.   

 






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu