28 ianuarie 2014

marți, ianuarie 28, 2014
Android 4.4.2

Smartphone-ul HTC One, actualul vârf de gamă al companiei taiwaneze, se întâlnește în sfârșit cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google. Actualizarea software 4.19.401.8 (308,24 MB) vine cu îmbunătățiri importante și cu remedierea unor erori, dar și cu un browser din care a fost eliminat suportul pentru Flash Player.

Android 4.4.2 KitKat
 

Haideți să trecem în revistă schimbările aduse pe terminalele HTC One de cel mai nou update de sistem.
Îmbunătățirea sistemului:
  • actualizare la Android 4.4.2;
  • îmbunătățiri de securitate.
Îmbunătățirea funcției de imprimare:
  • serviciul de imprimare în cloud.
Îmbunătățire Bluetooth:
  • noi profiluri bluetooth pentru a susține mai multe interacțiuni media.
Browser:
  • eliminare suport pentru flash player.
Acestea sunt informațiile venite odată cu actualizarea de sistem. Trebuie să observăm că interfața personalizată propusă de HTC, Sense, rămâne la versiunea anterioară 5.5. Din păcate, așa cum am amintit încă de la început, browser-ul a fost actualizat pentru a utiliza nucleul Chromium, cel care stă la baza cunoscutului explorator de internet Google Chrome, care nu vine cu suport încorporat pentru flash. De asemenea, HTC a schimbat și pictograma bateriei, care acum este albă.

Și utilizatorii din unele state din nordul Europei, Rusia și Slovacia, alături de cei din România, au raportat recepționarea acestei importante actualizări de sistem. Oricum, HTC promite că toate terminalele HTC One europene vor primi update-ul gradual la Android 4.4.2, iar acest lucru se va întâmpla până la finalul lunii curente.

Voi ați făcut actualizarea la Android 4.4.2? Dacă da, cum este experiența pe care v-o oferă cea mai recentă aromă (KitKat) a sistemului de operare Google? Observațiile voastre sunt utile. Vă mulțumesc anticipat!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu