8 decembrie 2013

duminică, decembrie 08, 2013
Smartphone Nu este un secret că prima generație de smartphone-uri cu ecrane curbate s-a dovedit a nu fi deosebit de impresionantă. Atât LG G Flex, cât și Samsung Galaxy Round sunt dispozitive care nu au provocat un interes major, deoarece este dificil să le numim dispozitive revoluționare. Poate că situația va fi puțin mai diferită pentru generația următoare de asemenea terminale.

Chiar dacă până la anunțul oficial al unor noi telefoane mobile cu ecrane flexibile va mai trece ceva timp, să ne reamintim că, potrivit LG, smartphone-urile care folosesc această tehnologie vor avea un viitor luminos. Prin urmare, este greu să ne imaginăm că producătorul sud-coreean ar putea scoate din portofoliul său o astfel de ofertă.  De altfel, pe Internet au apărut primele detalii despre un nou model.

Conform unor informații publicate de ZDNet Korea, următorul LG G Flex va constitui un pas important pe drumul către realizarea de telefoane capabile de a se plia în totalitate. Designul acestui terminal ar trebui să fie destul de asemănător cu al modelului actual, însă posibilitatea de pliere va crește până la 90 de grade fără avarierea dispozitivului. Noua generație de smartphone-uri LG G Flex va debuta, probabil, nu mai devreme de anul viitor.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu