15 ianuarie 2014

miercuri, ianuarie 15, 2014
HP nu mai obține din activitățile tradiționale veniturile de odinioară, dar compania intenționează să-și compenseze pierderile prin promovarea pe piețele în curs de dezvoltare a unor dispozitive mobile cu ecrane de dimensiuni mari. HP se va concentra în principal pe state ca Brazilia, China, India sau Rusia, însă de data aceasta India a fost locul ales pentru lansarea a două noi dispozitive dotate cu funcții de voce.
 Phablet 6 inch, Android 4.2, dual-SIM, 3G

Așadar, HP confirmă o parte din speculațiile din ultima vreme și ne dezvăluie Slate 6 și Slate 7 Voice Tab, cele două dispozitive fiind un amestec între tabletă și telefon. Produsele suportă funcție dual SIM standby și vin echipate cu conectivitate celulară pentru voce și date 3G, precum și cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Inovațiile mobile se bazează pe un model nespecificat de procesor quad-core și dispun de 16 GB spațiu de stocare internă, extensibil prin intermediul unui slot micro-SD care va accepta carduri de memorie cu o capacitate de până la 32 GB. Slate 6 și Slate 7 Voice Tab obțin cameră frontală de 2 megapixeli și cameră principală (plasată pe spate) cu senzor de 5 megapixeli și funcție de autofocus. Slate 6 Voice Tab va avea și flash LED. 



Phablet 6 inch, Android 4.2, dual-SIM, 3G

Chiar dacă nu există date oficiale, putem spune că dispozitivul cu ecran de 6 inch, Slate 6 Voice Tab, dispune de o rezoluție de 1280 x 720 pixeli, în vreme ce modelul de 7 inch își adjudecă o rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Slate 6 are o grosime de 8,9 mm, iar Slate 7 Voice Tab este puțin mai dolofan și măsoară 9,5 mm. Construcția terminalelor este destul de atractivă, carcasa din fibră de carbon adoptă un aspect pixelat, iar partea frontală, cu difuzoarele sale stereo, amintește puțin de designul elegant al lui HTC One. Deocamdată, dispozitivele au fost anunțate numai pentru India, iar vânzările sunt programate pentru luna februarie. HP nu a oferit informații suplimentare în legătură cu prețurile acestor device-uri de tip phablet, însă putem presupune că vor fi destul de accesibile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu