31 martie 2014

luni, martie 31, 2014
Nokia Lumia 930 s-ar putea să nu-și găsească loc în agenda evenimentului Build 2014

În cursul acestei săptămâni, Microsoft are de gând să organizeze expunerea Build 2014, în cadrul căreia va fi prezentat sistemul de operare Windows Phone 8.1. De asemenea, la acest eveniment vor vorbi și reprezentanții companiei Nokia, prima căreia i se va încredința rolul de a lansa smartphone-uri care rulează noul sistem de operare mobil.

Jurnaliștii occidentali au raportat în repetate rânduri că pe data de 2 aprilie vor debuta smartphone-urile Lumia 630 și Lumia 930, însă, luând în calcul dezvăluirile unei ”surse de încredere”, site-ul Nokia Power User (NPU) a decis să-și schimbe declarația. Astfel, în funcție de noile informații, modelul Nokia Lumia 930 nu va fi inclus pe ordinea de zi a evenimentului menționat în preambul, deși anunțul acestui terminal continuă să rămână planificat pentru luna aprilie. 

Sistemul de operare Windows Phone 8.1 va fi disponibil pentru dezvoltatori abia pe 8 aprilie (sau în jurul acestei date), în timp ce utilizatorii obișnuiți vor trebui să aștepte până în luna mai actualizările corespunzătoare pentru smartphone-uri. De altfel, NPU a pregătit o listă detaliată a modificărilor care vor fi incluse de sistemul de operare Windows Phone 8.1, listă care poate fi accesată pe această pagină.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu