7 mai 2014

miercuri, mai 07, 2014
Seagate a actualizat seria de soluții de stocare portabile Wireless Plus
Seagate a anunțat ieri actualizarea familiei de hard disk-urile externe Wireless Plus, oferind modele cu capacități de stocare de 500GB, 1TB și 2TB. De asemenea, compania a introdus și o versiune nouă a aplicației Seagate Media, care este utilizată pentru a facilita comunicarea cu drive-urile mobile wireless.

Conectarea la un hard disk Wireless Plus se face prin tehnologia Wi-Fi, iar drive-ul în sine devine un access point. Soluțiile de stocare mobile sunt echipate cu o baterie suficient de sănătoasă încât să asigure până la 10 ore de autonomie. La rândul său, aplicația Seagate Media este propusă în versiuni compatibile cu dispozitive mobile (tablete, smartphone-uri, laptopuri, etc.) care rulează sistemele de operare iOS, Android și Windows și permite acum nu numai accesul la datele existente pe hard disk, ci și sincronizarea cu serviciile de stocare online (in cloud), cum ar fi Dropbox și Google Drive. 

Modelele Seagate Wireless Plus de 1TB și 2TB sunt disponibile imediat, iar producătorul recomandă prețurile de vânzare cu amănuntul de 180 dolari și, respectiv, 200 dolari. Hard disk-ul extern Wireless Plus cu capacitatea de 500GB este disponibil la precomandă și are un preț public recomandat de 150 de dolari. Mai multe detalii despre hard disk-urile portabile Seagate Wireless Plus pot fi găsite pe site-ul producătorului.


Wireless Plus


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu