2 septembrie 2014

marți, septembrie 02, 2014
Sony Xperia Z3 Compact răsare în fotografii

Câteva zile ne mai despart de deschiderea expoziției anuale IFA 2014, care anul acesta va avea loc în Berlin, Germania, între 5 și 10 septembrie. La cunoscutul eveniment va participa și Sony, compania niponă intenționând să introducă noi dispozitive electronice, inclusiv smartphone-ul Xperia Z3 Compact. Dar până la prezentarea oficială, grație surselor ocolitoare, avem ocazia să aflăm ce hardware va obține terminalul menționat și cum va arăta.

Sony Xperia Z3 Compact răsare în fotografii

Așadar, publicația tematică Ausdroid (Australia) a postat în avans câteva fotografii de presă în care este capturat iminentul smartphone Sony Xperia Z3 Compact. Acest device rezistent la apă și praf este prezentat în patru culori distincte: alb, negru, oranj și verde. De asemenea, sursa declară că noul terminal japonez va primi un ecran cu diagonala de 4,6 inch și rezoluția 720p (HD), precum și o cameră principală cu senzor proprietar de 20,7 megapixeli. Sub display-ul tactil își va găsi locul un SoC Qualcomm Snapdragon 801, care include un procesor mobil cu patru nuclee tactate la 2,5 GHz și un nucleu grafic Adreno 330, ajutat de 2GB de memorie RAM. Autonomia în operare a aparatului va fi asigurată de o baterie cu capacitatea de 2600 mAh, în timp ce sistemul de operare instalat la bord va fi Android KitKat. În plus, s-ar părea că Sony va echipa această versiune redusă de Xperia Z3 cu un slot nano SIM.

Data de la care vor debuta vânzările, regiunile și prețurile smartphone-ului Sony Xperia Z3 Compact rămân în continuare necunoscute. Însă, cu siguranță, în legătură cu aceste aspecte vom primi mai multe detalii odată cu prezentarea pe care o va face Sony la IFA 2014.

Sony Xperia Z3 Compact răsare în fotografii






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu