21 august 2013

miercuri, august 21, 2013
iPhone 5C (www.martinhajek.com)
După toate zvonurile care circulă pe Internet, luna septembrie va debuta cu o nouă rundă între marii concurenți de pe piața mondială a telefoanelor inteligente. Astfel, potrivit surselor din domeniu, companiile Sony și Samsung au pregătite noi modele de vârf, în timp ce de la gigantul din Cupertino - Apple - se așteaptă dezvăluirea unui model iPhone entry-level. 

Probabil că Samsung Electronics va fura lumina reflectoarelor la IFA 2013 (Consumer Electronics Unlimited), întrucât se zvonește că firma sud-coreeană va veni cu o mulțime de produse noi, printre care se numără Galaxy Note 3, un alt aparat foto din seria Galaxy, primul său smartwatch (Galaxy Gear), precum și alte dispozitive cu ecrane de mari dimensiuni din familia Galaxy Note.

Galaxy Note 3 se preconizează că va fi echipat cu un display AMOLED Full HD de 5.68 inch, cu o cameră foto cu senzor de 13 de megapixeli, în timp ce propulsia ar putea fi asigurată fie de un procesor Exynos 5420 (4+4 nuclee), fie de un CPU quad-core Qualcomm Snapdragon 800, în funcție de model - 3G sau LTE. 

Sursele din domeniu indică faptul că lansarea lui Galaxy Note 3 are menirea de a consolida imaginea mărcii Samsung, aflată în declin ca urmare a vânzărilor de Galaxy S4 mai mici decât cele preconizate, actualul flagship al sud-coreenilor fiind criticat deseori și pentru lipsa unor caracteristici inovatoare.

La rândul său, Xperia i1 (sau Z1), posibilul viitor model de top al celor de la Sony Mobile, va fi dotat cu un ecran Full HD de 5 inch, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,3 GHz și cu o cameră de 20 megapixeli.
iPhone-ul ”entry-level” de la Apple va veni cu un ecran de 4 inch și este probabil să fie disponibil pentru 350-450 dolari SUA, vizând piețele țărilor în curs de dezvoltare.



Sursa: DigiTimes
Postare mai nouă
Anterior
Acesta este primul articol publicat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu