27 octombrie 2013

duminică, octombrie 27, 2013
Apple iPad Air
Da, este o întrebare bună. Au trecut câteva zile de când Apple a anunțat ultimile sale tablete, iPad Air și iPad mini cu display Retina. În cursul evenimentului de presă, anunțul oficial nu a fost detaliat cu date mai cuprinzătoare referitoare la configurațiile hardware ale celor două device-uri. Atunci am acceptat filozofia companiei, am uitat de parametrii tehnici și ne-am concentrat mai mult pe experiența de utilizare a tabletelor. Dar acum, după ce toate zgomotele paradei de oficializare s-au stins, este normal să vrem să aflăm care este cantitatea de memorie RAM care se află în interiorul noilor tablete Apple.

Ei bine, dacă ați citit pe undeva cum că iPad Air s-ar bucura de 2 GB de RAM, aflați că Apple s-a ”zgârcit” și de data aceasta. Grație unui client curios, care a contactat serviciul corespunzător pus la dispoziție de compania din Cupertino în orice zonă a lumii, aflăm că atât iPad Air, cât și iPad mini cu display Retina au 1 GB de memorie LPDDR3 DRAM.


Această informație probabil că-i va decepționa pe mulți dintre fanii dispozitivelor iPad care, după ce au aflat că modelele de anul acesta au adoptat chip-ul pe 64 biti A7, au sperat că și cantitatea de RAM va crește. Pe de altă parte, în ciuda alegerii de a utiliza o cantitate relativ limitată de memorie RAM pentru device-urile sale, Apple a demonstrat că dispune de abilitatea de a-și optimiza la maximum sistemul de operare (iOS). Mai mult, primele evaluări ale noilor iPad-uri indică faptul că experiența de utilizare le plasează în topul celor mai bune tablete.


Sursa: Weibo



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu