27 octombrie 2013

duminică, octombrie 27, 2013
SteelSeries Rival
Recent, compania daneză specializată în periferice SteelSeries a propus fanilor un mouse optic pentru gaming numit sugestiv Rival. Noutatea adoptă un design ergonomic și este proiectată exclusiv pentru dreptaci. Forma constructivă a controlerului amintește, parțial, de un mai vechi model Ikari. Design-ul ergonomic este susținut de stratul anti-transpirație care acoperă suprafața superioară, de mânerele laterale cauciucate pentru a asigura un control optim al mouse-ului, precum și de cele șase butoane programabile, amplasate astfel încât să fie ușor de găsit și atins în toiul unui joc.
SteelSeries Rival
Rival este animat de un senzor optic modern fabricat de Avago Technologies, ADNS 3310. Senzorul asigură mișcări precise la  viteze de până la 200 IPS (inches per second), cu o accelerație maximă de 50G. Sensibilitatea senzorului variază în intervalul 50 - 6500 CPI. SteelSeries Rival este primul mouse care utilizează switch-uri proprietare, compania renunțând la butoanele mecanice ale japonezilor de la Omron. În comunicatul de presă, SteelSeries suține că switch-urile proiectate în ograda proprie au o durată de viață de peste 30 milioane de acționări, sunt silențioase și asigură un timp de răspuns rapid.

SteelSeries Rival
Setarea diverșilor parametri ai mouse-ului se face prin intermediul software-ului tradițional al companiei - SteelSeries Engine 3. Un profil personalizat poate fi stocat direct în mouse, în timp ce Engine 3 îngăduie crearea, atribuirea și stocarea unui număr nelimitat de configurații pe hard disk-ul computerului. Software-ul oferă, de asemenea, funcții avansate, cum ar fi macro-uri sau setări SteelSeries’ ExactTech. Printre aceste ultime setări se numără: SteelSeries ExactAim – permite utilizatorului să încetinească, să se concentreze și să țintească; SteelSeries ExactSens – controlează diferitele trepte de sensibilitate; SteelSeries ExactAccel – stabilește cât de repede accelerează mouse-ul de la un punct la altul.

SteelSeries Rival
La fel ca multe alte produse ale companiei, SteelSeries Rival este ornat cu lumini spectaculoase, plasate în două locuri diferite. Utilizatorul are posibilitatea de a alege între 16,7 milioane de culori și trei moduri - un mod în care lumina este constantă, un altul în care culorile pulsează cu viteze variabile, precum și un al treilea mod, numit ColorShift, care vă va ameți printr-un curcubeu de culori prestabilite. Mouse-ul este livrat cu două plăcuțe de individualizare detașabile (interschimbabile), inscripționate cu “SteelSeries” și “Rival”, însă compania promite realizarea de plăcuțe personalizate, după gustul eventualilor viitori proprietari ai mouse-ului. 

Mouse-ul SteelSeries Rival este disponibil pentru pre-comandă în magazinul on-line al companiei, livrările fiind programate după data de 8 noiembrie. Prețul este de 59,99 euro.


Sursa: SteelSeries


 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu