7 aprilie 2014

luni, aprilie 07, 2014
Prețul preconizat pentru placa video Radeon R9 295X2
Mulțumită activităților informative intense, am ajuns ca în ajunul oficializării plăcii video Radeon R9 295X2 să știm nu numai cum arată, ci, într-o oarecare măsură, am devenit conștienți și cu privire la caracteristicile sale de performanță. Tușa finală a preparativelor pentru anunțul de mâine a fost dată de AMD odată cu postarea unui filmuleț prin care căuta să-și stârnească publicul, astfel încât acesta să nu se plictisească la sfârșit de săptămână. 

Cu o zi înainte de momentul dezvăluirii oficiale avem și primul preț credibil pentru monstrul cu două capete numit Vesuvius, un detaliu apărut pe site-ul de limbă turcă Donanim Haber. Așadar, Radeon R9 295X2 va fi propus pentru 1499 de dolari, ceea ce reprezintă jumătate din suma pretinsă pentru GeForce GTX Titan Z, un card grafic care va aduna, de asemenea, două procesoare grafice pe același PCB (printed circuit board).

La un asemenea tarif, chiar și cu un nivel de performanță mai scăzut în comparație cu Nvidia GeForce GTX Titan Z, placa video AMD Radeon R9 295X2 se arată a fi mai avantajoasă. Iar cât de eficientă se va dovedi combinația formată din două procesoare video Hawaii, vom afla chiar mâine.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu