8 octombrie 2013

marți, octombrie 08, 2013
HTC One Max este probabil unul dintre device-urile în legătură cu care s-au scurs o mulțime de informații,  cu aproape tot ceea ce se putea ști înainte de lansarea sa. Și dacă inițial s-a zvonit că phableta taiwanezilor va fi anunțată la IFA Berlin, iată că firma producătoare a stabilit în cele din urmă o dată (sau mai multe) pentru prezentarea oficială.

Presa din Taiwan a recepționat invitații la o conferință organizată de HTC în data de 18 octombrie, în Kaohsiung City. Chiar dacă pe invitații nu se specifică în clar subiectul care va fi abordat în cadrul evenimentului HTC, textul în engleză (tradus din limba chineză) dă de înțeles că ar putea fi vorba de prezentarea phabletului HTC One Max. Iată cum sună textul: ”One finger opens up a big view. You are invited to immerse in the sound with us”.


One finger opens up a big view. You are invited to immerse in the sound with us”
Read more at http://www.trustedreviews.com/news/htc-one-max-with-fingerprint-sensor-teased-by-official-launch-invites#Wdb2RXDkXG2ChgvB.99
De ce am afirmat că ar putea fi vorba despre prezentarea lui HTC One Max? Dacă vom corobora textul de mai sus cu trei dintre caracteristicile prezumate pentru phabletul HTC, și anume, prezența unui scanner biometric (”One finger opens up”), a unui display cu diagonala de 5.9 inci (”a big view”) și menținerea sistemului BoomSound (”to immerse in the sound with us”), e greu să ajungem la o altă ipoteză.

Relativ la momentul prezentării oficiale trebuie să mai spunem că HTC a anunțat o conferință similară pe 16 octombrie 2013, de data aceasta organizată în Hong Kong, în vreme ce alte informații stabilesc faptul că, la nivel global, HTC One Max va fi anunțat în data de 15 octombrie 2013. Dacă toate aceste date sunt corecte, s-ar putea spune că HTC a decis să facă anunțuri separate, pe regiuni/state, pentru al său One Max.


La final, cu rezervele care se impun, să recapitulăm specificațiile principale vehiculate pentru HTC One Max (care ar putea fi declinat și în variantă dual-SIM):
  • ecran de 5.9 inch cu rezoluție 1080p (Full HD);
  • procesor quad-core Snapdragon 600 tactat la 1.7 GHz;
  • Android 4.3 (cu UI Sense 5.x și Blinkfeed);
  • cameră foto principală de 4MP (cu tehnologie UltraPixel și funcție HTC Zoe)/cameră secundară de 2.1 MP wide angle;
  • 2 GB memorie RAM;
  • 16 GB eMMC și slot microSD (capacul din spate este detașabil);
  • sistem BoomSound (difuzoare stereo și tehnologie Beats Audio);
  • baterie de 3300mA;
  • senzor pentru amprentă digitală;
  • preț vehiculat: 800 dolari.  
Update: 09.10.2013
    HTC One Max Specs (credit: weibo.com)





    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu