25 februarie 2014

marți, februarie 25, 2014
Samsung ar putea prezenta o variantă cu procesor octo-core a smartphone-ului Galaxy S5


În ultima vreme, procesoarele pentru smartphone-uri sunt destul de robuste: dispun de opt nuclee și arhitectură pe 64 de biți, iar subsistemul grafic încorporat de unele modele poate concura cu succes plăcile video mobile din ultimii ani. 

Ieri, la ore târzii, am prezentat smartphone-ul Samsung Galaxy S5, care la debutul său se bazează pe un procesor cu patru nuclee Qualcomm Snapdragon 801 cu frecvența de 2,5 GHz. În mod corect, așa cum am sugerat în informațiile anterioare, mai devreme sau mai târziu, Galaxy S5 ar putea obține o versiune animată de un procesor Samsung Exynos cu opt nuclee. Într-adevăr, pe paginile site-ului Samsung au apărut în urmă cu câteva ore informații ilustrate despre caracteristicile smartphone-urilor din seria Galaxy S, iar terminalul Galaxy S5 a fost menționat în două variante: cu procesor cu patru nuclee tactate la 2,5 GHz și cu procesor cu opt nuclee cu frecvența de 2,1 GHz. În legătură cu momentul apariției pe piață a modelului cu opt nuclee nu sunt oferite detalii, însă, cel mai probabil, această variantă a smartphone-ului va fi disponibilă pe piețele din anumite regiuni. Între timp, infograficul a fost schimbat, însă acesta a putut fi salvat în varianta inițială postată de Samsung.    

Samsung ar putea prezenta o variantă cu procesor octo-core a smartphone-ului Galaxy S5

În plus, este posibil ca următoarea modificare a smartphone-ului Galaxy S5 să primească un ecran mai mare, să-și sporească dimensiunile și greutatea, ori să beneficieze de o cameră foto mai avansată și de o baterie cu capacitate mai mare. Revenind la modelul Galaxy S5 existent în prezent, așa cum am specificat, acesta va fi disponibil în prima jumătatea a lunii aprilie, în peste 150 de țări. Prețul estimat al smartphone-ului este de 600 de euro. 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu