29 noiembrie 2013

vineri, noiembrie 29, 2013
smartphone Android 4.4 KitKat, OLED flexible display metallic body
În ultima perioadă, vestitoarea schimbărilor de pe frontul sud-coreean a devenit sursa locală ET News, care oferă în mod constant informații scurte despre viitorul smartphone Samsung Galaxy S5. Astfel, potrivit celor mai recente știri, dispozitivul în discuție va intra în producție de masă în luna ianuarie a anului viitor, perioadă în care sunt preconizate până la 1 milion de exemplare. Odată cu apropierea lansării oficiale, programată pentru martie - aprilie 2014, producția lunară ar putea crește până la 6 milioane de unități.

În continuare, publicația susține că Samsung Galaxy S5 va fi propus în două variante: o versiune premium, echipată cu carcasă metalică și display OLED flexibil, și un model standard, care se va mulțumi cu un corp obișnuit din plastic și cu un ecran plat, neflexibil, de tip OLED. Sunt enumerate și câteva dintre caracteristicile deja zvonite ale smartphone-ului Samsung. Astfel, procesorul pe 64 de biți Exynos va face casă bună cu 3 GB de memorie RAM și cu o baterie cu capacitatea de 4000 mAh. Pe de altă parte, camera, care se pare că va fi echipată cu un senzor de 16 megapixeli, va fi în continuare lipsită de stabilizator optic de imagine. Problema, așa cum explică sursa, constă în incapacitatea gigantului sud-coreean de a obține componentele necesare pentru acoperirea tuturor specificațiilor de top ale smartphone-ului. Cu toate acestea, în al doilea semestru din 2014, Samsung ar trebui să lanseze dispozitive mobile echipate cu senzor foto cu stabilizare optică a imaginii (probabil că un astfel de device va fi Galaxy Note 4).

Smartphone-ul Samsung Galaxy S5 va rula Android 4.4 KitKat, însă acest sistem de operare va fi îmbrăcat cu interfața proprietară, probabil primenită, TouchWiz. În fine, a doua generație de smartwatch-uri Galaxy Gear ar trebui să apară tot în primăvara anului viitor. Totuși, cu excepția unei siluete mai subțiri cu 15-20%, menită să sporească gradul de confort și de portabilitate, pentru următorul Galaxy Gear nu sunt raportate alte îmbunătățiri. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu