25 decembrie 2013

miercuri, decembrie 25, 2013
Cum, cel puțin cantitativ, Samsung deține supremația pe piața telefoanelor inteligente, mass-media sud-coreeană are asigurat locul său de drept în spațiul informațional global. Apoi, imensa companie este incapabilă să-și țină ascunse toate secretele comerciale, iar știrile care apar, asemenea unor piese de puzzle, ne ajută să reconstituim sub forma unei imagini de ansamblu evenimentele care au loc în interiorul gigantului producător de electronice.

Prea puțin interesată de siesta pe care ne-o rezervasem în această frumoasă zi, sursa online Digital Daily ne anunță că Samsung a dat startul producției de masă pentru display-ul AMOLED cu diagonala de 5,25 inch și rezoluția de 2560 x 1440 pixeli, reper care va fi utilizat de viitorul telefon Galaxy S5. În fapt, suprafața de lucru vizibilă a ecranului va măsura pe diagonală 5,2 inch, iar pentru creșterea clarității imaginii va fi păstrată structura botezată de producător Diamond Pixels, design regăsit și în cazul dispozitivelor Galaxy S4 și Galaxy Note 3. Site-ul citat susține că display-ul va beneficia de o densitate a pixelilor de peste 560 ppi (pixeli per inch). De asemenea, Galaxy S5 va fi propus și într-o versiune cu ecran LCD cu aceeași rezoluție (2560 x 1440 pixeli).

În fine, telefonul Galaxy S5, al cărui debut este planificat pentru primăvara următoare, ar putea dobândi un SoC Qualcomm Snapdragon 800/805 sau propriul procesor pe 64 de biți Samsung Exynos, în funcție de model. În același fel, dispozitivul mobil se va baza pe 3 GB de memorie RAM, cameră de 16 megapixeli și sistem de operare Google Android 4.4 KitKat. Între timp, perspectivele utilizării unei carcase metalice au devenit destul de vagi, însă ele nu sunt excluse.


Sursa: Digital Daily

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu