29 ianuarie 2014

miercuri, ianuarie 29, 2014
Smartphone 5 inch TFT display, Android

Este binecunoscut faptul că Samsung a reușit să-și păstreze titlul de cel mai mare producător de smartphone-uri datorită multitudinii de modele pe care le oferă în cadrul unor categorii diferite de prețuri. Oricum, compania sud-coreeană își reînnoiește gama de terminale mobile cu o rapiditate am putea spune supărătoare, și numai un ochi atent ar putea să surprindă nuanțele care diferențiază multiplele versiuni.  

Foarte recent, în gama de smartphone-uri și-a făcut apariția modelul Android Samsung Galaxy Grand Neo, care deja poate fi găsit în magazinele din Olanda la un preț de 260 de euro. Dispozitivul dispune de un display cu diagonala de 5,01 inch cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli (WVGA), un procesor quad-core tactat la 1,2 GHz, 8 GB spațiu de stocare și suport pentru carduri de memorie micro-SD cu capacitatea de până la 64 GB. Camera frontală a smartphone-ului suportă o rezoluție VGA, în timp ce camera principală (pe spate) este echipată cu un senzor de 5 megapixeli, autofocus și LED flash. Accelerometrul, busola, senzorul de proximitate, receptorul A-GPS/GLONASS permit utilizarea telefonului în multe moduri familiare. Aparatul operează în rețelele 2G/3G, iar interfețele wireless suportă standardele Wi-Fi 802.11 b/g/n și Bluetooth 4.0. 

Smartphone 5 inch TFT display, Android

Dispozitivul măsoară 143,7 x 77,1 x 9,6 mm și are o greutate de 163 de grame. Portul micro-USB se conformează specificațiilor USB 2.0, iar bateria își adjudecă o capacitate de 2100 mAh. Pe scurt, nu putem spune despre Galaxy Grand Neo că este un smartphone avansat, însă cu o reducere de preț adecvată probabil că el își va găsi cumpărători printre amatorii de display-uri de dimensiuni relativ mari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu