24 ianuarie 2014

vineri, ianuarie 24, 2014
Cu bagajele pregătite, divizia Nokia angajată în producția de dispozitive mobile așteaptă să se mute cât de curând în ograda companiei Microsoft. Prin urmare, atunci când vorbim despre următoarele smartphone-uri Nokia ne referim, de fapt, la planurile de viitor ale Microsoft. Iar dacă ținem seama de zvonurile care circulă fără întrerupere, în programul gigantului din Redmond este inclusă și lansarea unui smartphone Nokia care va rula sistemul de operare Android (dar cu o interfață cu utilizatorul modificată semnificativ).

Cunoscut până de curând drept ”proiectul Normandy”, smartphone-ul în cauză se pare că va primi în mod oficial numele de ”Nokia X”. Cel puțin așa rezultă din informația concisă pe care ne-o oferă în modul său obișnuit cunoscutul Evan Blass (@evleaks). Anterior, același @evleaks ne-a făcut cunoscut faptul că Nokia X va fi oferit în mai multe culori - roșu, galben, verde, cyan, violet și negru.

Printr-un alt mesaj legat de acest subiect, @evleaks ne-a oferit și o serie de capturi de ecran care ne dezvăluie interfața grafică a viitorului Nokia X (Android cu aspect de Windows Phone). Deși pe acele imagini este indicată în mod repetat data de 25 martie, terminalul ar putea fi prezentat în mod oficial cu o lună mai devreme, pe 24 februarie, la evenimentul Mobile World Congress 2014 (în Barcelona). În fine, pe lângă Nokia X, compania ar putea introduce încă trei smartphone-uri Lumia: 1520V, 1525 și 1820. Invitațiile la eveniment au fost trimise către reprezentații selectați din mass-media. 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu