11 ianuarie 2014

sâmbătă, ianuarie 11, 2014
 Laptop with Ultra HD display

Abia recent fabricanții de notebook-uri par să-și fi revenit în simțiri, din moment ce au început să-și echipeze produsele cu display-uri de înaltă rezoluție. La Consumer Electronics Show 2014 au fost etalate mai multe calculatoare portabile dotate cu ecrane cu rezoluția de 2560 x 1440 pixeli, o specificație pe care nu o pot invoca toate monitoarele actuale. Între timp, Toshiba a decis să-și depășească adversarii și să propună un notebook cu ecran care suportă 4K Ultra HD (rezoluție de 3840 x 2160 pixeli).

De dragul cifrelor, să menționăm că acest ecran de computer portabil, la o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, se caracterizează printr-o densitate a pixelilor de 282 ppi. Pe acest display, elementele de interfață ale aplicațiilor neoptimizate arată nerușinat de mici, chiar dacă unghiurile de vizualizare sunt largi și reproducerea culorilor este bună.

Botezat Satellite P50t, laptopul Toshiba este împachetat într-o carcasă metalică. Constructorul japonez nu a vorbit despre configurația hardware, dar este cunoscut faptul că notebook-ul va primi un procesor Core i7 sau Core i5 din generația a patra (ori chiar a cincea). Laptopul va fi lansat la mijlocul acestui an și pare greu de crezut că un asemenea produs va costa mai puțin de 1000 de euro.

Sursa: Engadget

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu