25 ianuarie 2014

sâmbătă, ianuarie 25, 2014

Anul câștigă inexorabil avânt. Până la deschiderea Mobile World Congress 2014 a rămas mai puțin de o lună, așa că participanții la evenimentul amintit trimit invitații reprezentanților din mass-media și sunt dornici să împărtășească orarul prezentărilor individuale care vor fi susținute anul acesta în Barcelona. În special, compania sud-coreeană Samsung a anunțat că pe 23 februarie va reuni reprezentanți ai presei pentru a le vorbi despre perspectivele platformei mobile Tizen și pentru a le arăta câteva exemple de dispozitive controlate de această platformă software.

Chiar în ultimile săptămâni, a devenit cunoscut faptul că operatorul japonez de telefonie mobilă NTT DoCoMo va amâna introducerea pe piața locală a smartphone-urilor care rulează Tizen. Potrivit companiei, piața niponă de smartphone-uri nu demonstrează în prezent o dinamică atât de convingătoare încât să permită introducerea unui nou sistem de operare.

În cele din urmă, reprezentanții Samsung au anunțat recent că societatea intenționează să amâne producerea de dispozitive cu Tizen în această primă jumătate a anului. Anterior se preconiza că smartphone-urile bazate pe această platformă vor fi lansate în mai multe țări, într-un termen specificat. În mod evident, prezența companiei Samsung la MWC 2014 va clarifica multe aspecte legate de viitorul platformei Tizen.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu