22 februarie 2014

sâmbătă, februarie 22, 2014
Prime - versiunea ”premium” a smartphone-ului Samsung Galaxy S5?

Trebuie să acceptăm faptul că nu prea există un consens cu privire la rezoluția display-ului care va echipa smartphone-ul Samsung Galaxy S5. Unele surse vorbesc de ”1920 x 1080 pixeli”, altele găsesc imediat o confirmare pentru ”2560 x 1440 pixeli”, iar altcineva face aluzie la posibilitatea coexistenței unor versiuni cu ecrane diferite ale smartphone-ului. În special, ultimul scenariu pare mult mai probabil, iar acest aspect este susținut, de pildă, de apariția pe Amazon a unei carcase de protecție Spigen, compatibilă cu Galaxy S5 și Galaxy S5 Prime(!).

Așadar, Galaxy S5 Prime ar putea fi o versiune avansată a smartphone-ului Samsung, care ar putea primi un display de înaltă rezoluție și, posibil, alte câteva caracteristici distinctive. Dacă vreți să facem speculații pe tema acestor caracteristici, este posibil să fie vorba despre un procesor mai eficient, o memorie internă sporită sau prezența unor elemente specifice, precum identificarea biometrică. În schimb, în privința aspectului exterior, diferențele dintre Galaxy S5 Prime și versiunea ”normală” Galaxy S5 vor fi minime.

Și pentru că tot discutăm despre Galaxy S5, s-ar părea că pe lângă smartphone-ul menționat compania Samsung a planificat, de asemenea, și introducerea unui dispozitiv ușor de purtat, pe care site-ul coreean MK îl numește Galaxy Gear Fit. Potrivit publicației, acest accesoriu electronic va fi capabil să monitorizeze activitatea fizică a utilizatorului și să controleze starea corpului acestuia. Este neclar dacă Gear Fit va fi înlocuit cu o nouă versiune de smartwatch în programul evenimentului Unpacked 5, ori Gear 2 va fi prezentat împreună cu alte inovații. În fine, pentru a ne stârni și mai mult interesul cu privire la evenimentul menționat, Samsung a realizat un scurt videoclip.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu