15 februarie 2014

sâmbătă, februarie 15, 2014
Sony pregătește Xperia G, un smartphone mid-range

Cu o anumită doză de încredere, putem spune că în deschiderea Mobile World Congress 2014 Sony va face anunțul unei noi tablete Xperia Tablet. De asemenea, cu aceeași ocazie, japonezii ar putea programa și prezentarea unor smartphone-uri, iar unul dintre acestea este posibil să fie Xperia G, model postat pe contul de Twitter al utilizatorului ViziLeaks.

Sursa prezintă două fotografii ale smartphone-ului Xperia G (seria D) împreună cu modelul Xperia Z1S (terminal disponibil exclusiv pentru operatorul american T-Mobile). Se poate observa că designul noului device, precum și dimensiunile sale sunt aproape identice cu ale modelului Xperia Z1S, cu toate că există anumite modificări în ceea ce privește poziția unor elemente externe, cum ar fi camera sau butoanele de control. 

Ni se oferă, de asemenea, și câteva dintre caracteristicile tehnice ale lui Xperia G. Așadar, avem un smartphone cu display de 4,8 inch, 8 GB de memorie flash (internă), 1 GB de memorie RAM, o cameră cu o rezoluție de 8 megapixeli și suport pentru standardul de rețele celulare LTE. Specifice pentru cea mai mare parte a dispozitivelor mobile Sony sunt certificările pentru rezistența la apă și la praf (IP), dar pentru Xperia G nu este confirmată o asemenea caracteristică.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu