27 februarie 2014

joi, februarie 27, 2014
Un nou Apple iPhone este așteptat în vară

De vreo câțiva ani, Apple ne-a obișnuit cu lansarea unui nou terminal iPhone în toamnă. Totuși, anul acesta, compania din Cupertino se pare că a decis să devanseze data programată pentru anunțul unui nou produs din gama la care ne referim. Această informație vine de la Abhey Lamba, analist la firma de investiții Mizuho Securities.

Potrivit site-ului BGR, Abhey Lamba notează într-un raport către clienți că noul iPhone va veni mai repede decât era planificat. Astfel, prezentarea oficială a dispozitivului va avea loc nu în septembrie sau octombrie, cum s-a menționat anterior, ci în luna iulie. Expertul confirmă faptul că, împreună cu noul flagship iPhone 6, va fi lansat și un smartphone Apple de mari dimensiuni. Dacă primul terminal va primi un ecran de 4.7 inch, în cazul celui de-al doilea diagonala display-ului va ajunge la 5.5 inch.

Pentru a afla aceste detalii, Abhey Lamba și-a contactat propriile surse din lanțul de furnizori asiatici. În 2014, aceștia din urmă și-au planificat să înceapă livrările de componente pentru iPhone mult mai devreme decât în anii precedenți, iar un asemenea demers se presupune că va permite fabricarea din timp a unui volum suficient de mare de smartphone-uri noi, pentru ca cererile consumatorilor să fie satisfăcute. Compania Apple anticipează că noul iPhone, reproiectat și cu un display mai mare, va înregistra un record de vânzări.

De asemenea, analistul a mai vorbit și despre noua platformă mobilă iOS 8, considerând că această versiune a cunoscutului sistem de operare Apple va oferi îmbunătățiri care vor deschide accesul dezvoltatorilor de aplicații la scannerul de amprente Touch ID. Cu alte cuvinte, dezvoltatorii vor putea folosi caracteristicile senzorului biometric pentru a-și valorifica aplicațiile pentru iOS.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu