27 februarie 2014

joi, februarie 27, 2014
Un smartphone Samsung cu carcasă metalică ar putea să-și facă apariția în luna mai

Faptul că firma Samsung va fi capabilă să ofere mai mult decât o versiune a smartphone-ului Galaxy S5 este susținut de menționarea unui model cu opt nuclee taman pe site-ul oficial al producătorului. Din moment ce Mobile World Congress 2014 se apropie de final, incontrolabilele surse coreene sunt gata să reia discuțiile despre caracteristicile produselor Samsung care abia sunt pregătite pentru un eventual anunț.

În special, aceste surse susțin că versiunea flagship-ului Samsung cu carcasă metalică se va ivi în mai sub marca Galaxy F. De asemenea, carcateristicile hardware vor fi diferite față de ale actualului model Galaxy S5, pentru a justifica prețul mai ridicat. Apropo, nu este prima dată când auzim că, la debutul său în magazine, smartphone-ul Galaxy S5 va fi mai ieftin decât predecesorii săi. În acest caz, existența modelului mai scump Galaxy F este justificată în sine. Și probabil că glumeții vor avea mai puține motive să compare textura capacului posterior de pe Galaxy S5 cu un plasture.

Dar să revenim la următoarea eventuală variantă de Galaxy S5. Camera acestui model va dispune de stabilizare optică a imaginii. În plus, se discută despre posibilitatea adoptării unui procesor pe 64 de biți din familia Exynos Infinity. Apoi, smartphone-ul ar putea beneficia de un display cu o rezoluție mai mare (cât de mare, nu este specificat). În orice caz, până în luna mai este încă suficient timp pentru a reveni în mod repetat la această chestiune.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu