30 martie 2014

duminică, martie 30, 2014

Lansarea în paralel cu smartphone-urile vârf de gamă a unor dispozitive ”satelit”, care exploatează denumirea și designul modelelor ușor de recunoscut, dar care oferă un set diferit de specificații, a devenit o practică obișnuită pentru mulți producători. De pildă, linia de smartphone-uri Samsung Galaxy S a colectat un întreg sistem care gravitează în jurul modelului central. 

De asemenea, smartphone-ul de anul trecut, HTC One M7, a fost flancat de un cuplu de tovarăși (One Mini și One max), iar modelul din generația actuală, One M8, probabil că nu va face o excepție din acest punct de vedere. De altfel, după indiciul oferit de @evleaks (Evan Blass), o nouă confirmare a unei versiuni în miniatură One M8 ne-a fost oferită de operatorul suedez de telefonie mobilă Telia, care listează printre modelele care acceptă serviciul HD Voice un smartphone HTC cu denumirea M8 mini, alături de originalul One și de succesorul său One M8. Cum terminalul a fost scos de pe listă, acest lucru poate fi interpretat aproape ca o confirmare suplimentară.    

Despre caracteristicile acestui device nu se cunosc foarte multe detalii. M8 Mini ar putea primi un display de 4,5 inch cu o rezoluție de 1289 x 720 pixeli, un procesor Snapdragon 400, 1GB de memorie RAM și 16GB de memorie internă. De asemenea, există zvonuri care aduc în discuție modelul M8 Ace, o versiune mai mare a smartphone-ului.















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu