30 martie 2014

duminică, martie 30, 2014
Apariția terminalelor Galaxy S5 Mini și Galaxy S5 Zoom nu este departe
Cu o anumită doză de încredere, s-ar putea spune că smartphone-ul top de gamă Samsung Galaxy S5 va primi cel puțin doi camarazi, modelele Mini și Zoom. Primul va fi o versiune redusă de Galaxy S5, cu o parte hardware mai puțin evoluată și un preț mai mic, în timp ce Galaxy S5 Zoom va primi un senzor foto/video puternic.

Profitând de neglijența producătorului francez Noreve, care promite ”în curând” carcase de piele pentru Galaxy S5 Mini și Galaxy S5 Zoom, putem presupune că anunțul smartphone-urilor menționate nu este departe, iar comercializarea acestor terminale ar putea să înceapă încă din luna mai. Să ne reamintim că, cel puțin în Coreea de Sud, originalul Galaxy S5 va poposi pe rafturile magazinelor pe 11 aprilie (sau chiar mai devreme), însă este posibil ca debutul vânzărilor să nu coincidă și în celelalte regiuni de pe mapamond, așa cum era planificat anterior.

Potrivit unor informații, modelul Galaxy S5 Zoom va propune un senzor CMOS de 20 de magapixeli, echipat cu zoom optic 10x, bliț cu Xenon și sistem de stabilizare a imaginii, precum și un procesor quad-core tactat la 1,6 GHz (alte surse indică prezența unui procesor cu șase nuclee Samsung Exynos 5), până la 2GB de memorie RAM, 16GB memorie flash internă și un display HD (1280 x 720 pixeli) cu diagonala de 4,8 inch (sau 4,7 inch). De partea software se va ocupa versiunea 4.4.2 a sistemului de operare mobil Google Android, peste care se va regăsi interfața proprietară Samsung TouchWiz.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu