27 martie 2014

joi, martie 27, 2014
Imagini cu tableta de 7 inch Samsung Galaxy Tab 4
Pregătirile pentru dezvăluirea tabletelor Samsung din seria Galaxy Tab 4 sunt în plină desfășurare, dacă ținem seama că un prim model de 10 inch a fost listat în baza de date a Comisiei Federale a Comunicațiilor din Statele Unite ale Americii, iar mai apoi cunoscutul @evleaks a publicat imagini cu modelul de 7 inch, în variante de alb și negru. 



Anterior, un model de 7 inch a apărut în testele unei aplicații de benchmark obișnuită să-și salveze rezultatele într-o bază de date publică. Potrivit informațiilor revelate cu acea ocazie, Samsung Galaxy Tab 4 7.0 va avea o rezoluție a display-ului de 1280 x 800 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 400 tactat la 1,4 GHz, 1GB de memorie RAM și 8GB de memorie flash internă, precum și o cameră cu senzor de 3 megapixeli. Separat, va exista o versiune a tabletei cu suport pentru rețelele 3G.

Data exactă la care este planificată premiera oficială a tabletei Galaxy Tab 4 nu este cunoscută, dar, dacă luăm în considerare afluența de informații, Samsung nu va mai amâna prea mult acest moment. Și pentru că vorbim despre tablete Samsung, alături de modelele din familia Galaxy Tab 4 ar putea coexista și seria Galaxy Tab 4 Pro, care va include modele dotate cu ecrane de tip Super AMOLED.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu