26 martie 2014

miercuri, martie 26, 2014
Lenovo Terminator S9 - un smart TV cu procesor Tegra K1

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, inteligența rudimentară și-a făcut apariția chiar și în cazul aparatelor de uz casnic, cum ar fi frigidere și aspiratoare. La rândul lor, smart TV-urile actuale, în general, reușesc cu greu să impresioneze. Dar, în curând, aceste aparate vor fi capabile să ruleze, de pildă, sistemul de operare Android.  

Lenovo Terminator S9 - un smart TV cu procesor Tegra K1

Potrivit site-ului Engadget, Lenovo a demonstrat televizorul denumit Terminator S9, un device care poate fi echipat cu un modul special (Smart Card) ce conține procesorul Tegra K1. Cu acest Smart Card integrat pe televizor va putea fi rulat Android 4.4, fapt care oferă oportunitatea utilizării diverselor aplicații și jocuri disponibile în magazinul Google Play. Cantitatea de memorie RAM, spațiul de stocare pentru date și aplicații, precum și alte specificații ale modulului rămân deocamdată în umbră. De asemenea, este neclar ce versiune a SoC-ului Tegra K1 încorporează; ar putea fi un procesor pe 32 de biți cu patru nuclee Cortex-A15, ori un dual-core Denver pe 64 de biți. În orice caz, subsistemul grafic de pe Tegra K1 include 192 de nuclee CUDA bazate pe microarhitectura Kepler. 
 
Lenovo Terminator S9 - un smart TV cu procesor Tegra K1

Televizorul în sine are un ecran cu diagonala de 50 de inch și afișează o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. În China, Lenovo va oferi Terminator S9 pentru aproximativ 950 de dolari, în timp ce un singur modul Smart Card este taxat cu 160 de dolari. Totuși, acesta din urmă va fi completat cu o telecomandă cu două butoane fizice și o zonă tactilă. Telecomanda poate fi folosită ca un controler wireless WiiMote, un dispozitiv similar însoțind televizoarele vândute de LG.

Lenovo Terminator S9 - un smart TV cu procesor Tegra K1




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu