19 aprilie 2014

sâmbătă, aprilie 19, 2014
Horus AX - o carcasă spațioasă de la Gigabyte
Gama de carcase pentru PC de la Gigabyte și-a adăugat modelul Horus AX, un produs care pare să fi împrumutat numele zeului egiptean Horus, fiul lui Isis și al lui Osiris. Noutatea se încadrează printre carcasele care adoptă construcția full tower, are interiorul și exteriorul vopsite în negru și este echipată cu ventilatoare iluminate violet. Dimensiunile fizice ale carcasei sunt 530 x 232 x 510 mm, iar greutatea este de 14,08 kilograme. Materialul folosit pentru fabricarea modelelor Horus AX este tabla de oțel cu grosimea de 0,8 mm și de 1 mm, precum și plasticul (modelul AX-2) sau plasa (AX-1).

Carcasa suportă instalarea unor plăci de bază mari (EL ATX), cu zece sloturi de expansiune PCI Express și PCI, surse de alimentare compatibile cu standardul ATX, 12 ventilatoare cu dimensiuni de 120, 140 și chiar 230 mm, până la 10 drive-uri de stocare de 3,5" sau de 2,5" și trei unități optice. Sunt acceptate plăci video cu lungimea de până la 340 mm.

Horus AX - o carcasă spațioasă de la Gigabyte

Construcția carcasei oferă uși decorative pentru locașurile unităților de 5,25 inch, orificii pentru managementul cablurilor și  furtunurilor sistemelor de răcire. Pe panoul lateral care imită plasa pot fi montate până la patru ventilatoare de 140 mm (numai pe modelul AX-1). Ca interfețe de intrare/ieșire există două porturi USB 3.0 și patru USB 2.0, precum și porturile pentru jack-urile audio. Nimic în legătură cu prețurile noutăților.

Horus AX - o carcasă spațioasă de la Gigabyte








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu