20 aprilie 2014

duminică, aprilie 20, 2014
De foarte puțin timp, site-ul One More Thing a publicat câteva fotografii spion pe care, la rândul său, le-a primit de la un producător asiatic de display-uri. Potrivit sursei olandeze, imaginile surprind ecranul care ar putea fi adoptat de cea de-a doua generație a tabletei Apple iPad Air.

Un ecran mai subțire pentru următoarea tabletă iPad Air

După cum se poate vedea, panoul LCD este integrat direct în rama frontală, în acest fel reducându-se grosimea generală a dispozitivului (nu doar a ecranului) și mărindu-se unghiurile de vizualizare. O metodă similară este utilizată pentru toate smartphone-urile Apple, începând cu iPhone 4. Dacă firma din Cupertino va alege să aplice această tehnologie și în cazul tabletelor iPad, atunci va fi capabilă să realizeze dispozitive mai subțiri sau ar putea obține un spațiu suplimentar pe care să-l folosească, de pildă, pentru implementarea unei baterii cu o capacitate mai mare.

În momentul de față, despre următoarea tabletă Apple de 9.7 inch, menită să înlocuiască actualul iPad Air, nu se știe, practic, mai nimic. Este drept că analistul firmei KGI Securities, Ming-Chi Kuo, a sugerat că un nou iPad Air va fi prezentat, odată cu versiunea actualizată a tabletei iPad mini cu display Retina, în cel de-al treilea trimestru al acestui an. După cunoștințele expertului, următorul dispozitiv iPad Air se va baza pe un SoC A8 și va primi în plus un scanner biometric Touch ID, similar aceluia care și-a găsit deja locul pe iPhone 5s. Mai mult, rezoluția camerei principale va fi majorată la 8 megapixeli.

Un ecran mai subțire pentru următoarea tabletă iPad Air




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu