5 mai 2014

luni, mai 05, 2014
Cum era de așteptat, HTC va lansa și o versiune simplificată a noului său flagship HTC One M8, model care va fi botezat HTC One mini 2, după cum  ne indică @evleaks (aka Evan Blass). Pe lângă informațiile anterioare, sursa vine acum și cu imagini ale dispozitivului, în diverse opțiuni de culoare.
Aspectul exterior al noului One mini (2014) este similar cu al modelului top de gamă (M8), însă el pierde, de exemplu, cea de-a doua cameră plasată pe partea din spate. De altfel, camera principală devine una ”normală”, cu senzor de 13 megapixeli și care folosește un filtru Bayer. Pentru apeluri video și autoportrete, smartphone-ul va fi echipat și cu o cameră frontală de 5 megapixeli. Iminentul smartphone va avea un ecran cu diagonala redusă la 4,5 inch, în vreme ce rezoluția devine una HD 720p (1280 x 720 pixeli). 

În interiorul aparatului se pare că-și va găsi loc un procesor quad-core Snapdragon 400 cu frecvența de 1,4 GHz. Apoi, se mai vorbește despre 1GB de memorie RAM, spațiu de depozitare încorporat de 16GB și slot pentru carduri de memorie în format microSD. Firește că nu vor lipsi de la apel obișnuitele adaptoare wireless, sistemul de operare Android 4.4.2 cu interfața proprietară HTC Sense 6.0 sau butoanele plasate pe ecran.

Au apărut și primele imagini cu smartphone-ul HTC One mini 2

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu