4 mai 2014

duminică, mai 04, 2014
Câteva cuvinte despre plăcile de bază MSI Z97 din seria OC

Pe lângă un număr consistent de plăci de bază pentru gaming, MSI pregătește și trei modele pentru pasionații de overclocking: Z97 XPower AC, Z97 MPower Max AC și Z97 MPower. Imagini cu aceste platforme au apărut mai deunăzi pe Internet. Soluția cea mai avansată din această gamă, Z97 XPower AC, va fi echipată cu așa-numitul Delid Die Guard, acel cadru protector pentru procesoarele Haswell ”scalpate” (fără heat spreader). În plus, modelele Z97 XPower AC și Z97 MPower Max AC vor putea acomoda cu ușurință sisteme de răcire cu lichid, în timp ce noua tehnologie pentru overclocking OC Engine va deveni relevantă în cazul fiecăreia dintre cele trei plăci de bază.

 Câteva cuvinte despre plăcile de bază MSI Z97 din seria OC
Spre deosebire de celelalte două modele, placa de bază Z97 XPower AC se bucură de un VRM mult mai solid (32 de faze vs. 24), dispune de un set de butoane și switch-uri pentru overclocking, puncte de măsurare a tensiunilor, cinci sloturi PCI Express 3.0 x16, 10 porturi SATA 6 Gb/s, precum și, alături de conectorii EPS12V și ATX12V, de un conector de alimentare suplimentar PCI-E cu șase pini. De asemenea, funcționalitatea platformei Z97 XPower AC este extinsă prin prezența interfețelor M.2 (un slot) și Wi-Fi 802.11 ac. 

Câteva cuvinte despre plăcile de bază MSI Z97 din seria OC

În arsenalul modelului MSI Z97 MPower Max AC apar trei conectori PCI Express 3.0 x16, opt porturi Serial ATA 6 Gb/s, un adaptor de rețea wireless Wi-Fi 802.11ac și un slot M.2 pentru SSD. Fără a ne limita la acestea, pe PCB își mai găsesc locul puncte pentru măsurarea rapidă a voltajelor, pini pentru conectorii USB 3.0, afișaj cu led-uri, un controler audio cu 7.1 canale și un amplificator pentru căști. 

Câteva cuvinte despre plăcile de bază MSI Z97 din seria OC

MSI Z97 MPower ar putea fi alegerea unui overclocker mai econom, această platformă fiind cu puțin inferioară soluției precedente. Placa dispune de patru sloturi DIMM pentru memorii DDR3 cu frecvențe de până la 3300 MHz (maximum 32GB), patru sloturi de expansiune PCI Express 3.0 x16, 8 porturi SATA 6Gb/s, switch-urile necesare oricărui entuziast grijuliu, tehnologie Audio Boost și deja obișnuita interfață M.2.  

Sursa: WCCFTech

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu