9 mai 2014

vineri, mai 09, 2014
Pentru o scurtă perioadă de timp, în baza de date a aplicației GFXBench a strălucit o nouă tabletă Nvidia, însă cei de la Tech Report au reușit nu numai să acceseze informațiile păstrate de legătura din cache-ul Google, ci chiar să facă și o captură de ecran cu descrierea dispozitivului. Aparent, ar fi vorba despre un device încă neanunțat de compania californiană, al cărui nume de cod este Mocha. Despre Mocha nu se știe sigur dacă va fi o tabletă reală sau este doar un prototip utilizat de Nvidia pentru teste interne. 

Nvidia pare să-și facă de lucru la o tabletă de 7,9 inch

Oricum, acest device se bazează pe un SoC Tegra K1, care include un procesor ARM Cortex-A15 tactat la 2,1 GHz, și dispune de un display de 7,9 inch cu o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli. Toate acestea sunt completate de 2GB de memorie RAM, un spațiu de depozitare încorporat de 16GB, două camere foto/video (de 7 și de 4,8 megapixeli), precum și de setul standard de senzori și de adaptoare pentru comunicații. Tableta rulează Android 4.4.2 KitKat.

La nivel de performanțe grafice, testele arată că dispozitivul Mocha este comparabil cu iPad mini cu ecran Retina, care, evident, ar fi un competitor direct pentru tableta Nvidia. În fine, să mai spunem că, în cazul unei lansări, Mocha ar fi al doilea model de referință Nvidia, după dispozitivul de 7 inch Tegra Note, care poate fi achiziționat în momentul de față pentru mai puțin de 200 de dolari.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu