3 mai 2014

sâmbătă, mai 03, 2014
Plăcile de bază cu chipset-uri Intel din seria 9 sunt deja în magazine
Deși plăcile de bază echipate cu chipseturi Intel din seria 9 (Z97 și H97)  urmează să fie prezentate oficial, împreună cu procesoarele Haswell Refresh, abia la sfârșitul săptămânii viitoare, unele magazine virtuale s-au grăbit să-și adauge în casete digitale de prezentare aceste noi soluții.

De exemplu, binecunoscutul magazin american Newegg propune doritorilor plăci de bază dotate cu chipset-ul Z97 de la MSI și Asus. Interesant este faptul că prețurile produselor încep de la 130 de dolari (modelul Asus Z97-K) și urcă până la 400 de dolari (platforma Asus Z97-Deluxe cu modul Thunderbolt 2). Tot pe Newegg am găsit și câteva plăci de bază Asus cu chipset H97, ale căror tarife variază între 105 și 115 dolari. Potrivit altor informații, noile plăci de bază au apărut și în câteva magazine individuale din Taiwan și Marea Britanie - Aria.co.uk a prezentat pentru scurt timp o listă extinsă de modele Gigabyte (între timp, lista a devenit inaccesibilă).

După cum se vede, pregătirile pentru anunțul noilor procesoare și plăci de bază sunt în plină desfășurare, iar implicați sunt nu numai producătorii, ci și retailerii. Oficial, procesoarele Haswell Refresh și plăcile de bază cu chipset-uri Z97 și H97 vor fi prezentate pe 11 mai, și în magazine, este evident, vor intra fără întârziere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu