5 septembrie 2014

vineri, septembrie 05, 2014
Motorola a anunțat disponibilitatea și prețurile noilor smartphone-uri Moto X și Moto G, precum și a ceasului Moto G

Foarte recent, Motorola a dezvăluit cea de-a doua generație a excelentelor sale smartphone-uri Moto X și Moto G. Pe lista îmbunătățirilor de care beneficiază cunoscutele terminale mobile se numără display-uri de dimensiuni mai mari, remodelarea construcției și caracteristici noi, dar cu impact minim asupra performanțelor care au condus la succesul modelelor din prima generație.

Cum era de așteptat, noul Moto X beneficiază de cele mai multe schimbări, începând cu designul său, care adoptă acum o ramă metalică și curbată, și terminând cu inedite opțiuni de personalizare a capacului din spate, care adaugă materiale autentice, precum lemnul (cu avizul Asociației pentru Certificare Forestieră) sau pielea naturală produsă de Horween Leather Company Chicago. De asemenea, smartphone-ul Moto X de generația a 2-a își adjudecă un ecran AMOLED de 5,2 inch cu rezoluție Full HD (4,7 inch și rezoluție 720p, în cazul primului Moto X) și protecție Corning Gorilla Glass 3. Rulând cu frecvența de 2,5GHz, un puternic procesor quad-core (Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974-AC) își găsește un binemeritat loc în inima noului Moto X. Printre îmbunătățirile aduse hardware-ului ar mai fi de menționat senzorul de 13 megapixeli pentru camera foto principală (față de 10 MP pe primul Moto X) și bateria de 2300 mAh (versus 2200 mAh).
Motorola a anunțat disponibilitatea și prețurile noilor smartphone-uri Moto X și Moto G, precum și a ceasului Moto G

Telefonul rulează, nealterat, sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat. Producătorul a intervenit însă asupra controlului vocal, care este dus la un nivel superior, utilizatorul fiind în măsură să-și seteze o comandă personalizată (în loc de ”OK, Google”) și să-și folosească vocea pentru a face practic orice. În plus, noul Moto X va fi capabil să învețe preferințele proprietarului și să se adapteze acestora, ușurând interacțiunea dintre cei doi. Noul Moto X are un preț recomandat de 499,99 $ sau 519 euro (liber de orice rețea), personalizarea prin intermediul Moto Maker fiind tarifată cu 20 de euro suplimentari. Moto X 2nd Gen. va fi disponibil spre finalul acestei luni atât în statele Americii de Nord, cât și pe piețele din America Latină, Europa și Asia.
Motorola a anunțat disponibilitatea și prețurile noilor smartphone-uri Moto X și Moto G, precum și a ceasului Moto G
Trecem la noul Moto G, un smartphone orientat către segmentul entry-level, dar care este și cel mai bine vândut terminal al companiei. Versiunea actualizată vine cu un ecran de 5 inch (față de 4,5 inch pentru primul Moto G), dar care păstrează rezoluția HD (720p), difuzoare stereo și cameră principală cu senzor ușor îmbunătățit (8 MP față de 5 MP). Prezența slot-ului pentru carduri de memorie microSD este anunțată ca o noutate, deși Moto G 4G beneficiază deja de această caracteristică. În mod paradoxal, la lansarea sa, noul Moto G va fi limitat la conectivitate 3G. Cu toate acestea, Motorola a dat de înțeles că va apărea și o versiune 4G. În fine, cea de-a doua generație a smartphone-ului Moto G va costa 179.99 $ sau 189 de euro (în Europa), disponibilitatea fiind reclamată, inițial, în SUA, India, Franța, Marea Britanie, Spania, Germania și Brazilia. Noul Moto G nu va putea fi personalizat prin intermediul site-ului Moto Maker, însă vor fi comercializate mai multe variante de capace pentru spate (19 USD/bucată), precum și o versiune ”flip” (29 USD/bucată).  

Motorola a anunțat disponibilitatea și prețurile noilor smartphone-uri Moto X și Moto G, precum și a ceasului Moto G

O altă veste importantă oferită de Motorola este, firește, disponibilitatea smartwatch-ului Moto 360. Cu un ecran aproape circular, finisaje metalice și o serie de avantaje tehnice în comparație cu primele ceasuri inteligente bazate pe platforma Android Wear (senzor de lumină, microfoane duale, senzor pentru monitorizarea ritmului inimii), Moto 360 arată elegant, însă fără a impresiona în privința autonomiei. Prin intermediul interesantului încărcător wireless cu dock inclus, ceasul va trebui alimentat cu energie în fiecare zi. Pentru Moto 360, Motorola a anunțat un preț de 249,99 $ (249 euro, pe bătrânul continent) și disponibilitate imediată în Statele Unite (prin BestBuy, Google Play și Motorola.com). Mai târziu, în această toamnă, vor fi propuse și două variante metalice Moto 360 (preț 299,99 $). Cei care vor comanda acum un smartwatch Motorola Moto 360, vor putea achiziționa ulterior o brățară metalică la prețul de 79,99 $. Diferite curele din piele vor putea fi achiziționate separat la un tarif de 29,99 $.
Motorola a anunțat disponibilitatea și prețurile noilor smartphone-uri Moto X și Moto G, precum și a ceasului Moto G

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu