5 septembrie 2014

vineri, septembrie 05, 2014
1
Livrările smartphone-ului Samsung Galaxy Note 4 vor debuta în jur de 10 octombrie
Cu toate că prețul oficial recomandat de Samsung pentru smartphone-ul Galaxy Note 4 a fost vehiculat înainte de lansarea sa oficială, detaliile cu privire la momentul apariției în magazine a noului device au rămas în continuare în ceață. Precomenzile prin intermediul site-ului oficial pot fi făcute începând cu data de 2 octombrie, fapt care sugerează că producătorul sud-coreean este pregătit să inițieze vânzările pentru Note 4 de luna viitoare. 

Prețul de vânzare cu amănuntul recomandat pentru Galaxy Note 4 atinge suma de 800 de euro (cca. 3500 lei), iar cei care vor avea timp să plaseze o comandă pe 2 octombrie vor primi gratuit un set de căști Gear Circle, produs care poate fi achiziționat separat pentru aproximativ 125 de euro. În schimb, cei care comandă smartphone-ul după data de 3 octombrie vor trebui să se mulțumească, sub formă de cadou, numai cu o husă proprietară Samsung S-View Cover.   

Apoi, ceasul inteligent Samsung Gear S poate fi comandat înainte de 29 octombrie, prețul său recomandat fiind de 399 de euro. În legătură cu terminalul echipat cu ecran curbat, Galaxy Note Edge, nu există informații referitoare la data intrării în magazine sau la tariful estimat. Totuși, cei interesați își pot lăsa datele de contact pentru a fi anunțați prin e-mail.

Între timp, surse din Olanda au raportat disponibilitatea companiei asiatice de a începe aprovizionarea magazinelor  locale cu terminale Galaxy Note 4 din data de 10 octombrie a anului curent. De obicei, startul vânzărilor are loc simultan în mai multe țări din aceeași regiune, așa că Samsung Galaxy Note 4 ar putea apărea și la noi în a doua decadă a lunii viitoare. 


1 comentarii:

  1. sunt fan samsunt note,toate cele 4 sunt reusite si arata de nota 20. eu vreau sa mi-l cumpar pe 3 momentan

    RăspundețiȘtergere