20 februarie 2015

vineri, februarie 20, 2015
De puțină vreme, pe pagina principală a site-ului oficial al companiei Pebble Technology Corporation se derulează o numărătoare inversă, care ne indică iminenta prezentare a unui nou produs. Aparent, de această lansare ne mai despart numai patru zile. 
Pebble numără zilele rămase până la anunțul unui nou ceas
Potrivit celor de la Android Authority, un eveniment special va fi susținut de cei de la Pebble marțea viitoare, pe 24 februarie, la ora 9 a.m. EST (ora standard de Est). Este adevărat că firma nu dezvăluie ce fel de produs va fi prezentat peste aproximativ 4 zile, însă, dacă ținem seama de informațiile oferite de sursa menționată anterior, ar putea fi vorba despre anunțul unei noi versiuni a cunoscutului și apreciatului smartwatch Pebble.

De această dată, este preconizat un model dotat cu carcasă subțire, display larg și color cu cerneală electronică (e-ink), precum și cu un inedit sistem de operare. Mai mult, în pofida adoptării unui display color, se zvonește că Pebble nu va renunța la remarcabila durată de viață a bateriilor de pe ceasurile sale, păstrând o autonomie cuprinsă între 5 și 7 zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu