30 octombrie 2013

miercuri, octombrie 30, 2013
În ultima vreme, zvonurile despre un viitor smartphone marca Amazon devin tot mai insistente. Cele mai recente vești care circulă pe marginea acestui subiect ne oferă atât informații preliminare despre câteva dintre eventualele caracteristici ale dispozitivului, cât și estimări în legătură cu momentul la care ar putea avea loc anunuțul acestuia.

Așadar, potrivit știrilor de ultimă oră, smartphone-ul de la Amazon va beneficia de prezența a nu mai puțin de șase camere. Una dintre acestea, cu o rezoluție de 2 megapixeli, va fi amplasată frontal și va fi utilizată, de pildă, pentru inițierea și susținerea de apeluri video. Un al doilea senzor, de 13 megapixeli, își va găsi locul pe spatele telefonului și va juca rolul de cameră principală cu ajutorul căreia utilizatorii vor putea realiza fotografii sau capturi video. În cele din urmă, patru senzori cu rezoluție VGA vor fi plasați în fiecare dintre colțurile smartphone-ului. Acești senzori de imagine vor avea sarcina de a recunoaște fețele și direcția privirii, precum și de a controla terminalul cu ajutorul gesturilor.


În privința furnizorilor de senzori pentru smartphone-ul său, sursele susțin că uriașul retailer online are în vedere trei producători de asemenea module, iar aceștia sunt, în ordinea preferinței: Primax, Liteon și Sunny Optical. Pe lângă cele șase camere, despre device-ul Amazon se mai spune că va fi echipat cu un display de 4,7 inch și SoC Qualcomm Snapdragon 800. Lansarea oficială a smartphone-ului este planificată pentru trimestrul al doilea al anului viitor. În încheiere, să ne reamintim că au existat informații conform cărora Amazon intenționa realizarea mai multor modele de terminale mobile în parteneriat cu firma taiwaneză HTC. 

Sursa: AppleInsider 



 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu