25 noiembrie 2013

luni, noiembrie 25, 2013
Dacă vreo clipă ați crezut că Apple s-a culcat pe lauri și s-a retras să-și numere bănuții aduși de recent-lansatele iPad-uri, poate că-i cazul să plecați urechea la cele clamate de DigiTimes. Conform publicației menționate, compania din Cupertino a lansat către Quanta Computer comanda pentru fabricarea modelului iPad de 12,9 inch, producția de masă a acestei tablete fiind planificată pentru cel de-al doilea semestru din 2014. De asemenea, aflăm că trei companii, Inventec Corporation, Foxconn Electronics și, din nou, Quanta Computer, luptă pentru oportunitatea de a deveni antreprenor în producția de ceasuri inteligente iWatch.   


Pe de altă parte, sursele citate susțin că iPad-ul cu ecran larg nu va fi produs în cantități mari, întrucât cererea principală va fi în continuare direcționată către modelele iPad tradiționale (de 7,9 și 9,7 inch). Aparent, noua versiune de iPad va avea ca țintă domeniile educației și corporatist.

Între timp, furnizorii de componente au început deja producția pilot de piese pentru ”ceasornicul inteligent” iWatch, însă din cauza randamentului scăzut se zvonește că producția de masă, programată inițial pentru primul trimestru al anului viitor, a fost amânată pentru cel de-al doilea trimestru din 2014.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu