22 noiembrie 2013

vineri, noiembrie 22, 2013
Nu doar o dată am auzit că, anul viitor, Apple va mări diagonala ecranelor de pe telefoanele sale iPhone, fiind menționate mai multe dimensiuni, dar dintre care compania va alege doar una. Potrivit specialiștilor, un element-cheie pentru smartphone-urile Apple rămâne abilitatea de a-l opera confortabil cu o singură mână. Ca atare, este de așteptat ca Apple să nu ia în considerare o creștere serioasă a dimensiunilor ecranului, însă, totodată, probabil că va încerca să proiecteze un cadru cât mai îngust în jurul display-ului.

Website-ul de limbă chineză CTECHCN consideră că display cu diagonală mai mare va primi nu doar modelul de top iPhone, pentru care este preconizat un ecran de 4,9 inch, ci și succesorul actualului iPhone 5C. Totuși, în cazul ultimului nu se menționează la ce dimensiune va ajunge displayul. Este posibil ca de dragul păstrării unor game de preț diferite ecranul urmașului lui iPhone 5C să crească numai până la 4,5 inch. 

Un alt website, All Things Digital (AllThingsD), citându-i pe analiștii de la Susquehanna, notează că un viitor model de top iPhone, în cazul în care va fi echipat cu un ecran mai mare, ar putea deveni mai scump cu 50 până la 100 de dolari în comparație cu iPhone 5S. Acest lucru i-ar permite lui Apple să-și îmbunătățească rata rentabilității, care în prezent este într-o scădere graduală. Apoi, cei care au o dobândit o dependență specială pentru smartphone-urile mai scumpe vor asocia un asemenea device cu ceva de prestigiu, ca să nu mai vorbim de complexele tradiționale legate de dimensiune. Firește, unii utilizatori vor alege un ecran mai mare din motive de comoditate.      



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu