10 decembrie 2013

marți, decembrie 10, 2013
Tablet Android 4.4 KitKat, Nexus 10 LGPrin luna noiembrie, au existat surse care şi-au exprimat încrederea că noua generație a tabletei de 10 inch Google Nexus 10 va fi anunţată până în luna decembrie. Dar iată că au mai rămas doar trei săptămâni până la sfârşitul anului şi tableta în cauză nu şi-a făcut simţită prezenţa.

Apoi, făcând apel la un articol de luna trecută, să ne reamintim că au existat informații care indicau faptul că tableta Google Nexus 10 va fi un produs caracterizat de codificarea LG-V510. Cu alte cuvinte, acesta înseamnă că dispozitivul în discuție va fi produs de compania sud-coreeană LG, mai degrabă decât Asus. Este lesne de înțeles din ce motiv mulți s-ar fi așteptat ca firma taiwaneză să preia din nou contractul Google: tabletele Nexus 7 (edițiile 2012 și 2013), produse de Asus, s-au dovedit a fi adevărate succese pe întreg mapamondul.

Acum, grație unor informații recente, aflăm că următorul Nexus 10 ar putea fi prezentat cu ocazia evenimentului Mobile World Congress 2014, la sfârșitul lunii februarie. Realizată de LG pentru Google, tableta se anunță a fi echipată cu procesor Qualcomm Snapdragon 800, 3 GB de memorie RAM, camere foto de 10 și, respectiv, 4 megapixeli, precum și o baterie cu capacitatea de 9500 mAh, specificație care-i va permite dispozitivului o autonomie de până la 18 ore (fără reîncărcare). Inutil să mai spunem că tableta va rula sistemul de operare Android 4.4.x KitKat. De asemenea, unele surse susțin că actuala generație a tabletei Nexus 10 va fi în curând scoasă din producție, și după epuizarea stocurilor existente acestea nu vor mai fi aprovizionate. Versiunea de 16GB apare ca fiind deja vândută în magazinul companiei Google, iar acest fapt ar putea indica de asemenea iminentul anunț al noului model.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu