16 decembrie 2013

luni, decembrie 16, 2013
Pentru sud-coreeni săptămâna a debutat cu anunțul unui alt telefon de dimensiuni mari propus de LG Electronics și botezat laconic Gx. De fapt, despre dispozitivul prezentat astăzi nici noi nu avem prea multe de spus, decât că este, practic, o reeditare a lui Optimus G Pro. Ca și în cazul modelului prezentat în luna februarie a acestui an, Gx are în centrul său un chipset Qualcomm Snapdragon 600 care include patru nuclee de procesare Krait 300 și un subsistem grafic Adreno 320.

Phablet, Android Jelly Bean 5,5 inch Snapdragon 600Regăsim, de asemenea, display-ul IPS Full HD (rezoluție 1920 x 1080 pixeli) cu diagonala de 5,5 inch, cei 2 GB de memorie RAM și cei 32 GB spațiu de stocare eMMC, camerele de 2,1 megapixeli (frontală) și 13 megapixeli (pe spate), ba chiar și aceeași baterie cu capacitatea de 3140 mAh.

Măsurând 150,6 x 76,1 x 9,2 mm și cântărind 167 de grame, LG Gx este cu 0,2 mm mai subțire și cu 5 grame mai ușor în comparație cu LG Optimus G Pro. Diferențe notabile apar atunci când vine vorba de îmbunătățirile aduse pe partea de date mobile, Gx adjudecându-și suport pentru o gamă mai largă de rețele LTE. Și în privința software-ului apar o serie de actualizări, în general preluate de la LG G2. De pildă, a fost adăugată funcția KnockON (pornirea/oprirea telefonului prin dubla atingere a ecranului) ori QRemote (care permite controlul altor dispozitive ”smart” compatibile). Sistemul de operare este Android Jelly Bean. 

Telefonul este așteptat în magazinele din Coreea de Sud în luna ianuarie, fără a se cunoaște detalii suplimentare legate de preț sau despre disponibilitatea dispozitivului în alte regiuni ale lumii.


Sursa: LG Newsroom

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu