6 aprilie 2014

duminică, aprilie 06, 2014
AMD ne tachinează cu un filmuleț despre Radeon R9 295X2

De ceva vreme, AMD a adoptat marketingul de gherilă ca modalitate de a-și asigura succesul în fața concurenței. Prin urmare, pregătirea lansării fiecărui produs nou și semnificativ este însoțită de acțiuni spontane de promovare, precum și de o serie de filmulețe menite să trezească interesul în viitoarele produse de serie. 

Ieri, saga din seria ”valiza” a făcut încă un pas spre punctul culminant. AMD a postat pe You Tube, una dintre cele mai puternice platforme de socializare la nivel global, un amuzant exemplu de ”film mut cu spioni”, pe care îl preluăm în categoria provizorie ”cinemateca de duminică”. Nu-i nevoie să vă faceți provizii de floricele sau să vă culcați comod pe spate - întregul clip durează exact 100 de secunde.

În filmuleț apare un curier plictisit, doi paznici relativ amabili și valiza plăcii video Radeon R9 295X2, cu care deja v-ați familiarizat. Pentru o clipă, în fața camerei sclipesc logo-ul stilizat care înfățișează un dragon cu două capete și citatul în limba latină ”melius ergo est duos simul esse quam [unum]” (”mai bine doi decât unul”). Domnul CTP este invitat să facă o critică, constructivă, desigur, cu privire la această dramă și la realizarea tehnică a ideii, în timp ce pentru ceilalți recomandăm răbdare; până la dezvăluirea oficială a plăcii video Radeon R9 295X2 mai sunt două zile.







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu