6 aprilie 2014

duminică, aprilie 06, 2014
Gresso se prezintă cu un smartphone de lux echipat cu două sloturi SIM

Compania internaţională Gresso, care produce telefoane mobile, smartphone-uri şi accesorii de lux, și-a prezentat noul concept - o colecţie limitată a telefonului Gresso Azimuth. Caracteristica distinctivă a inovaţiei este dată de faptul că suportă două cartele SIM diferite.

Telefonul Gresso Azimuth A1 este acoperit cu o carcasă fabricată din titan de gradul 5, iar ecranul său este protejat cu un cristal mineral întărit. Dispozitivul este echipat cu o tastatură fizică din oţel, fiecare tastă fiind lustruită manual. Terminalul măsoară 118 x 49 x 14,5 mm şi cântăreşte în jur de 160 de grame. Gresso Azimuth A1 este propus într-o ediţie limitată care cuprinde numai 999 de bucăţi. Fiecare unitate este asamblată manual.

Gresso se prezintă cu un smartphone de lux echipat cu două sloturi SIM

Când vine vorba de specificațiile tehnice, Azimuth A1 nu are cu ce să se laude. Terminalul rulează sistemul de operare S40 și vine echipat cu o cameră principală de 1,3 megapixeli, sloturi pentru două cartele SIM, module GPS și Bluetooth 2.0. De asemenea, există referiri cu privire la prezența unui dispozitiv de înregistrare, a unui difuzor și a unui modul de apelare prin vibrații. Telefonul vine cu o baterie cu capacitatea de 1110 mAh, care, potrivit afirmațiilor producătorului, oferă 20 de ore de convorbiri și un timp de așteptare de 28 de zile (680 de ore).

Vânzările vor debuta în scurtă vreme, iar prețul aparatului este de 2000 de dolari. Pentru această sumă, cumpărătorul va primi, într-o cutie neagră tapițată cu piele, unul dintre cele 999 de telefoane Gresso Azimuth A1. De asemenea, scumpul telefon va fi livrat cu certificatul de autenticitate, manual de utilizare, încărcător și card de garanție. Apropo, perioada de garanție este de fix 12 luni.

Gresso se prezintă cu un smartphone de lux echipat cu două sloturi SIM

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu