28 aprilie 2014

luni, aprilie 28, 2014

Compania chineză Huawei a devenit nu numai unul dintre cei mai mari producători de echipamente de telecomunicații, ci, de asemenea, și de dispozitive mobile. Fabricantul a lansat o serie de produse de succes, printre care se numără smartphone-urile Ascend D2, Ascend Mate sau Ascend P6. În curând, acestor terminale urmează să li se alăture și un nou flagship, cunoscut de noi sub numele de Huawei Ascend P7. 

Potrivit site-ului PhoneArena, pe data de 7 mai, Huawei va susține la Paris un eveniment special. Acesta va fi dedicat debutului oficial, la nivel mondial, al noului smartphone top de gamă Ascend P7. În anticiparea viitoarei prezentări, compania chineză a postat un teaser video intitulat misterios ”What is next?” (ce urmează?). Din nefericire, cu excepția unui efect de domino în care sunt antrenate mai multe modele de smartphone-uri Huawei, cu greu putem numi acest clip ca fiind unul informativ.

Conform zvonurilor preliminare, noul smartphone Huawei Ascend P7 va primi un display Full HD cu diagonala de 5 inch și va fi animat de un procesor quad-core (cu parametri nespecificați). Cantitatea de memorie RAM va fi de 2GB, iar memoria flash încorporată de 16GB. Există însă posibilitatea de a fi propus un slot pentru carduri de memorie microSD. De asemenea, există mențiuni cu privire la prezența a două camere, una de 8 megapixeli (frontală) și o alta cu senzor de 13 megapixeli (pe spatele aparatului), precum și a suportului pentru rețelele celulare 4G/LTE. Huawei Ascend P7 va rula sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Nu sunt cunoscute încă informații cu privire la prețuri și la calendarul de începere a vânzărilor, dar acestea vor fi dezvăluite săptămâna viitoare, pe 7 mai.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu