24 aprilie 2014

joi, aprilie 24, 2014
GeForce GTX Titan Z și-ar putea face apariția în magazine pe 29 aprilie
Dacă este să ținem seama de informațiile oferite de site-ul nipon Hermitage Akihabara, placa video GeForce GTX Titan Z, un produs pe care Nvidia îl va înarma cu două procesoare GK110, va intra în magazine săptămâna viitoare, pe 29 aprilie. Prețul recomandat al acestei soluții grafice este de 2999 de dolari fără taxe incluse, astfel încât eticheta cu tariful final va afișa ”victorioasă” cu 10 - 30% mai mult. De exemplu, în Japonia, GeForce GTX Titan Z va putea fi achiziționată pentru 400000 de yeni, o sumă care reprezintă aproximativ 3900 de dolari.     

Între timp, cu ajutorul celor de la Videocardz, ne reamintim că placa video Nvidia GeForce GTX Titan Z va ocupa într-un sistem trei sloturi de expansiune. Acest detaliu nu este vizibil imediat în imaginile oficiale, însă ni se dezvăluie cu claritate prin intermediul fotografiilor-spion.  

GeForce GTX Titan Z și-ar putea face apariția în magazine pe 29 aprilie

De asemenea, mai aflăm că GeForce GTX Titan Z nu este singura placă video dual-GPU pe care Nvidia o pregătește în viitorul apropiat. Astfel, menționat și mai deunăzi, cardul grafic GeForce GTX 790 nu este un animal mitic, ci o versiune mai slabă de GeForce GTX Titan Z, echipată cu mai puține nuclee CUDA și cu o cantitate mai mică de memorie video. Putem presupune că prețul modelului GeForce GTX 790 va fi mai apropiat de cel afișat de Radeon R9 295X2. Oricum, nu este specificată data la care va avea loc premiera soluției GeForce GTX 790.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu