21 aprilie 2014

luni, aprilie 21, 2014
Atunci când Motorola a dezvăluit Moto G, percepția noastră despre ceea ce înseamnă un smartphone accesibil s-a schimbat complet. Dar compania producătoare pare că nu dorește să se oprească aici, din moment ce există zvonuri în legătură cu un alt terminal chiar mai ieftin. Așadar, un nou dispozitiv Motorola a fost reperat după ce a trecut prin verificările Agenției Naționale pentru Telecomunicații (ANATEL, echivalentul brazilian al ANCOM). Aparent, smartphone-ul va fi numit Moto E și are specificații asemănătoare cu Moto G.  

Motorola pregătește un smartphone mai ieftin decât Moto G

Se spune că vor exista trei variante ale acestui nou smartphone Motorola: XT 1021 (single-SIM), XT 1022 (dual-SIM) și XT 1025 (cu suport dual-SIM și tuner TV digital). În rest, specificațiile vor fi similare: un procesor dual-core tactat la 1,2 GHz, 1GB de memorie RAM și 4GB de memorie flash internă, precum și un acumulator cu capacitatea de 1900 mAh. Prin intermediul display-ului de 4,3 inch, rezoluție 1280 x 720 pixeli, utilizatorii vor putea interacționa cu sistemul de operare Android 4.4. Camera principală va avea un senzor de 5 megapixeli. În comparație cu cele mai populare două terminale Motorola, Moto X și Moto G, designul ineditului smartphone va fi mai rafinat (grosime de numai 6,2 mm). Pentru modelul XT1025 este sugerat un preț de 599 reali brazilieni, aproximativ 193 de euro, însă celelalte modele vor costa cu siguranță mai puțin.

Să ne reamintim că anterior, până în momentul în care Motorola a fost vândută de Google companiei chineze Lenovo, fosta conducere a fabricantului american de smartphone-uri evoca perspectiva atrăgătoare privind lansarea unor terminale ieftine. Aparent și din fericire, schimbarea proprietarului și existența unei noi conduceri nu a afectat prea mult planurile optimiste ale firmei Motorola. În următoarele săptămâni vom afla mai multe detalii în legătură cu aceste zvonuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu