28 aprilie 2014

luni, aprilie 28, 2014
Pentru că Samsung a oficializat astăzi mai multe inovații, păstrăm legătura cu gigantul electronicelor. Cu Level, compania sud-coreeană inaugurează o nouă gamă de produse audio, printre care se numără o serie de căști audio, auriculare și intraauriculare, precum și o boxă portabilă, accesorii destinate a fi utilizate, în principal, cu dispozitive mobile (smartphone-uri sau tablete). 


Samsung anunță gama de accesorii audio Level

Începem cu Level Over și Level On, două perechi de căști auriculare cu design compact și ergonomic. Echipată cu specificațiile cele mai remarcabile, casca audio Level Over este construită cu difuzoare precise de 50mm cu magneți din neodymium, diafragme din compozit bio-celuloză, cadru căptușit cu piele, conectivitate Bluetooth 3.0, două microfoane și sistem pentru anularea/reducerea zgomotului de fundal. Deși sunt fără fir, căștile vin cu un cablu prevăzut cu conector (jack) de 3,5 mm, pentru a putea fi utilizate și atunci când bateria este descărcată. Casca Samsung Level Over cântărește 350 de grame și beneficiază de o aplicație dedicată, accesibilă atât în Google Play, cât și în Samsung Apps, care permite personalizarea și îmbunătățirea experienței audio. 

Samsung anunță gama de accesorii audio Level

Căștile Level On sunt mai puțin înzestrate, dar probabil și mai ieftine. Acestea au o greutate de 210 grame, membrane de 40 mm și un singur microfon. Complet cablate, căștile Level On sunt lipsite de tehnologia de anulare a zgomotului de fond. La numele de Level In răspunde o pereche de căști intraauriculare echipate cu difuzoare hibride cu trei căi și microfon pe cablu. Căștile sunt însoțite de patru dimensiuni de elemente intraauriculare din spumă de silicon. În afara greutății, în dreptul căreia este afișată valoarea de 15,7 grame, Samsung este destul de zgârcită cu detaliile privind acest produs. 

Samsung anunță gama de accesorii audio Level

În fine, Level Box este o incintă audio (boxă) portabilă echipată cu difuzor stereo de 56 mm și conectivitate Bluetooth și NFC, care-i îngăduie împerecherea rapidă cu un smartphone sau o tabletă. Construită din metal, boxa cântărește 600 de grame și măsoară 164,3 x 62,3 x 69,2 mm. Diferitele accesorii audio prezentate astăzi vor fi compatibile și cu dispozitivele altor producători, dar Samsung speră să-i motiveze pe utilizatorii propriilor dispozitive prin promovarea unor căști compatibile cu funcția S Voice (asistentul vocal propus de producătorul coreean). Din păcate, așa cum s-a obișnuit, Samsung nu a anunțat și prețurile sau datele de la care vor fi disponibile noile produse audio.

Samsung anunță gama de accesorii audio Level

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu